Pentru a răspunde cât mai bine cerințelor pieței am creat site-ul specializat  www.calendare-personalizate.com. Vă oferim o gamă de calendare de birou, de perete și buzunar complet personalizabile. 

Vă invităm pe site-ul nostru de calendare personalizate pentru o ofertă completă.

Calendarul este un sistem de măsurare a timpului, care indică du­rata și subdiviziunile lui. Termenul de calendar vine de la cuvântul lati­n „kalendae” (a chema, a convoca), prin care romanii indicau în general prima zi a fiecărei luni, când toți cetățenii erau chemați (convocați) în adunarea publică din forum, pentru a li se aduce la cunoștință, prin viu grai, lucruri de interes public-cetățenesc.
Calendarul mondial este o propunere de reformare a calendarului gregorian inițiată de Elisabeth Achelis din Brooklyn, New York în 1930. În 1923, Liga Națiunilor a pus pe ordinea de zi un studiu privind un calendar de tip nou și un Comitet Special a fost format. În același an, biserica anglicană, ortodoxă și romano-catolică au spus că nu sunt probleme dogmatice în ceea ce privește noul calendar și au fixat o dată pentru Paște. În 1927, Liga Națiunilor cere guvernelor să studieze acest subiect.