Dacă tipăriți un număr mare de materiale, cantitatea fiind cuprinsă între 500 de expemplare și câteva zeci de mii, ar fi mai bine să alegeți serviciile de tipărire offset. Avantajul principal este dat de faptul că prețul pe bucată scade cu cât cantitatea este mai mare.

Tiparul digital este potrivit pentru tiraje mici și livrare rapidă. Datorită avantajelor numeroase față de tiparul offset a devenit principala alternativă în majoritatea proiectelor. Cum tipografia digitală nu necesită filme, plăci sau uscarea colilor, diferențele privind timpul de producție, viteza de lucru și costurile sunt evidente.

Dispunem de patru utilaje Xerox (printre care și una dintre cele mai performante imprimante din lume, Xerox Versant 3100, achizitionată în 2019) care ne permit tiraje de la 1 bucată până la mii de exemplare identice. Deoarece nu se pierde timpul cu operații de pregătire și potrivire a culorilor, lucrarea poate fi realizată în câteva minute.

Vă oferim servicii de legătorie (broșare cu cotor de 2mm-6cm, ștanțare, perfor, capsare, fălțuire, biguire, tăiere cu colțuri rotunjite, sistem închidere spiră metalică, timbru sec, folio) care fac ca materialele promoționale, cărțile, broșurile, calendarele etc, să arate profesional.

Preț  legătorie: de obicei prețul pentru serviciile de legătorie sunt incluse în prețul final al produselor tipărite la noi. Dacă nu ați tipărit la noi și doriți să facem finisarea ne puteți contacta și va vom face o ofertă pentru servicii de legătorie.